Puhu Jeesukselle -retriitit

Taustaa

Puhu Jeesukselle -retriittejä on järjestetty Kuopion seudulla lähemmäs kaksikymmentä vuotta, ja niihin on osallistunut n. 250 eri henkilöä. Monet ovat osallistuneet useammankin kerran, joten käyntikertoja on yli kaksinkertainen määrä.

Yli kymmenen vuotta retriittejä on järjestetty kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Kevään retriitit on järjestetty yhteistyössä Kuopion ev.lut. seurakuntien kanssa, viime vuosina retriitit on pidetty Kuopion Alavan seurakunnan Neulamäen seurakuntakeskuksessa. Syksyn retriitit on järjestetty jo viitisen vuotta syyskuun alkupuolella KRS:n Tervonsalmen loma- ja kurssikeskuksessa Tervossa.

Suomeen toimintamuoto on tullut Englannin anglikaanikirkon piirissä syntyneen ekumeenisen järjestön Wholeness Through Christ (WTC) kautta, kun suomalaisia on osallistunut Time with Jesus retriiteille ja englantilaisia on vierraillut opettamassa Suomen retriiteillä. Toimintamuodon taustalla on kristillisen kirkon vuosituhantisen hengellisen kasvun, rukouskilvoituksen ja sielunhoidon perinne.

Suomalaiset ovat tervetulleita Time with Jesus retriiteille Englannissa, Walesissa tai Skotlannissa. Voit tutustua tuleviin retriitteihin ja myös ilmoittautua niille WTC-sivujen kautta.


25.2.2020